Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Back 4 Blood Premium Review ‘Left 4 Dead, maar dan in een nieuw jasje’

20/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je ons een beetje kent dan weet je dat we het helemaal niet erg vinden om op zombies te knallen. Eerder heb je al een preview kunnen zien van de zombie game die we gaan reviewen. Het leek een beetje boel op Left 4 Dead, is zelfs van dezelfde makers, maar het heeft toch een andere titel. We hebben het natuurlijk over Back 4 Blood. De game is nu eindelijk uit. En we hebben het uitgebreid gespeeld. Boris, JJ en Koos zitten aan tafel om het uitgebreid over het spel te hebben. Is het vet worden? Knalt het recht voor zijn raap? Acteren de zombies als ware zombies? Maken ze je bang? Je gaat het allemaal zien in de Premium review van Back 4 Blood.

Is dit toch wat anders dan Left 4 Dead?

Back 4 Blood is een old school zombie shooter. En voor wie eerder Left 4 Dead heeft gespeeld, komt de game misschien wel (heel) bekend voor. Het kent dezelfde opzet en vibes. Is dit dab eigenlijk gewoon niet Left 4 Dead 3? Of brengt dit spel echt verandering met zich mee? En hoe speelt het op een next gen console en PC? Is er verschil enmaken ze echt gebruik van de mogelijkheden? Of voelt het allemaal best belegen en zielloos aan. Wat dan wel weer op rare manier funny is voor een game waarin je zombies moet neerknallen?

Hoe is het verhaal van Back 4 Blood?

Verder gaan de drie het ook inhoudelijk hebben over de game. Zit er een verhaal in? Zo ja, pakte het de heren? Verder natuurlijk. Kun je dit ook in coop spelen? En is dat vet? Of als je het singleplayer speelt. Hoe is de AI dab? Gaan ze je echt helpen. Of ben je om de zoveel minuten steeds dood. En verder is natuurlijk de vraag. Gaan we dit meer willen spelen? Gewoon nog een keer in de moeilijker mode? Of houden we het hierbij. Je ziet en hoort het allemaal in de Premium review van Back 4 Blood.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch