Menu Premium
Loading...

Avengers Endgame Spoiler Discussie: “Het einde van een tijdperk”

09/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week hadden we de review van Jelle en Koos over Avengers: Endgame. Daar hielden we rekening met het feit dat nog niet iedereen de film had gezien, dus bespraken we de spoilers niet. Koos, Jelle en Daan zijn er nu lang voor gaan zitten en gaan de hele film bespreken. Dus als je de film nog niet gezien hebt, en geen spoilers wilt horen, dan is deze video niet voor jou! Voor de rest: Klik op deze video en bekijk de Avengers: Endgame spoiler discussie!

Avengers: Endgame heeft de heren ontroerd

We zijn nu 22 films en elf jaar verder sinds de release van Iron Man in 2008. Nu is er dan eindelijk de conclusie voor het verhaal van de Avengers. Wat Koos, Daan en Jelle in ieder geval weten is dat deze film voor de echte fan is. Als je de voorgaande films niet hebt gezien, dan heb je eigenlijk hier niets te zoeken. De voorgaande films helpen je niet alleen in het kunnen volgen van deze film, ze helpen je namelijk ook beter de Avengers en hun acties te begrijpen. Er worden ook veel referenties naar de voorgaande films gemaakt en dit raakte Jelle, Koos en Daan in het hart. Het was in de bioscoopzaal dan ook een grote strijd om de traantjes binnen te houden.

Deze review is meer een synopsis

In deze video wordt elke scène besproken. Wederom de waarschuwing dat je deze video niet moet kijken als je nog van plan bent Avengers: Endgame te kijken. Deze video is wel een goedkoop alternatief als je de film wilt zien zonder te betalen. De leden van de redactie die de film niet hebben gezien, kunnen nu net zo goed meepraten over fan-theorieën. Dit leidt tot een lange video, dus pak alvast een snack voordat je de video aan knalt.

Wat vond jij van de film? laat het ons weten in de comments van de Avengers: Endgame spoiler discussie!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch