Menu Premium
Loading...

Avatar: Frontiers of Pandora Review: Kopen, budgetbak of slopen?

06/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

De uitgebreide Premium review van Avatar: Frontiers of Pandora vind je hier. Eén extra presentator, meer info, meer discussie en meer beeld.

Deze titel werd een aantal maal uitgesteld plus de film is al een behoorlijke periode uit de bioscoop, maar nu kunnen we er dan toch mee aan de slag: Avatar: Frontiers of Pandora. Jelle en Jasper kropen een lang weekend in de huid van een Na’vi en vertellen in deze video over hun ervaringen. Weet Ubisoft iets origineels neer te zetten met dit spel of lijkt het te veel op de typische Far Cry/Assassin’s Creed open wereld actie? Het antwoord krijg je in deze Avatar: Frontiers of Pandora review.

Avatar: Frontiers of Pandora review: Meer dan een blauwe versie van Far Cry?

Avatar: Frontiers of Pandora is een action adventure in een open wereld, gebaseerd op de Avatar-filmreeks. Het spel werd gemaakt door Massive Entertainment en verschijnt op de PS5, Xbox Series X/S en de PC. Alles in deze titel draait om een Na’vi-wees die opgevoed en getraind werd door de RDA. Wat feitelijk de aartsvijand van de Na’vi is. Als de hoofdpersoon vijftien jaar later wakker wordt in een verlaten faciliteit moet hij op reis gaan naar de westelijke grens van het RDA territorium waar de regio Pandora ligt. Hier bevindt zich de oorsprong van het (lokale) Na’vi volk. Er moet daar een opstand gecreëerd worden waarbij Na’vi het opnemen tegen de RDA. Doel: de natuurlijk bronnen terug laten floreren.

Hebben we hier te maken met een van de mooiste games van 2023?

Alhoewel de verhaallijn verbonden is met de eerdere Avatar films, hebben we hier echt te maken met een opzichzelfstaande game. Een die je zowel alleen als met je maten kunt spelen. Hoe beviel het spel Jasper en Jelle? Voelde het fris aan? Beiden zijn geen liefhebbers van de Avatar-films. Kunnen ze dit spel desondanks wel waarderen? Het antwoord op al deze vragen krijg je in deze video.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch