Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Avatar: Frontiers of Pandora Review: ‘Far Cry maar dan blauw?’

06/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game werd een paar keer uitgesteld en de film is al een flinke tijd verdwenen uit de bioscoop, maar nu kunnen we er dan eindelijk mee aan de slag: Avatar: Frontiers of Pandora. Jelle en Jasper kropen een lang weekend in de huid van een Na’vi en delen in deze video hun ervaringen. Weet Ubisoft iets origineels neer te zetten met deze game of lijkt het allemaal net eventjes te veel op de typische Far Cry/Assassin’s Creed open wereld actie? Het antwoord krijg je in deze uitgebreide Avatar: Frontiers of Pandora premium review.

Avatar: Frontiers of Pandora review: Blijft Ubisoft genoeg weg van hun standaard open wereld gameplay?

Avatar: Frontiers of Pandora is een action adventure in een open wereld, gebaseerd op de Avatar-filmreeks. De game werd gemaakt door Massive Entertainment en verschijnt op de PS5, Xbox Series X/S en de PC. Alles in deze game draait om een Na’vi-wees die opgevoed en getraind is door de RDA, feitelijk de aartsvijand van de Na’vi. Als de hoofdpersoon vijftien jaar later wakker wordt in een verlaten faciliteit moet hij op reis gaan naar de westelijker grens waar de regio Pandora ligt. Hier ligt de oorsprong van het (lokale) Na’vi volk. Er moet een opstand gecreĆ«erd worden waarbij Na’vi het opnemen tegen de RDA zodat de natuurlijk bronnen weer kunnen floreren.

Kun je als niet-liefhebber van de Avatar-films van deze game genieten?

De verhaallijn is verbonden met de eerdere Avatar films, maar Frontiers of Pandora is echt een opzichzelfstaande game. Eentje die je zowel alleen als met vrienden samen kunt spelen. Hoe beviel het spel Jasper en Jelle? Voelt het fris aan? Beiden zijn geen liefhebbers van de Avatar-films. Kunnen ze dit spel wel waarderen? Zo ja, waarom is dat? Het antwoord op al deze vragen krijg je in deze video.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch