Menu Premium
Loading...

Assetto Corsa Competizione Review – Kopen, budgetbak of slopen?

16/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos heeft heel lang lopen vragen om Assetto Corsa Competizione te mogen reviewen. Want vet. Vandaag is dan eindelijk de dag waarop hij dit mag doen! Maar Koos doet dit natuurlijk niet in z’n eentje, zo heeft hij andere race fan JJ bij zich om te praten over deze racing simulator. Geeft Assetto Corsa Competizione jou de ultieme race ervaring? Is deze game meer voor de casual race fan of voor de diehard simrace fan? Koos en JJ vertellen het in de Assetto Corsa Competizione Review!

Wat onderscheidt Assetto Corsa van de rest?

In tegenstelling tot een paar nieuwere racing games/simulators is Assetto Corsa Competizione al een poosje op de markt. Althans, op de PC. Daarop kwam de game namelijk uit in 2019. Maar sinds een paar maanden is de titel dan ook te koop op de PS4 en de Xbox One. Maar iedereen weet dat er veel concurrentie is. Zo spraken JJ en Koos vorige week nog over Project Cars 3. Maar op wat voor gebieden weet Assetto Corsa zich te onderscheiden van games zoals Forza, de F1 serie en Gran Turismo?

Rijden waar je wilt, met wat je wilt

Twee belangrijke onderdelen van racegames zijn natuurlijk de wagens en de banen. En met 11 tracks en 15 verschillende wagens zijn er een behoorlijk aantal keuzes voor de fans om uit te kiezen. Wil jij een lekker rondje rijden op Zandvoort met een dikke vette BMW? Dan kan dat! Lekker rondje touren door Barcelona met een Lamborghini? Ook geen probleem! En het gaat hier niet bij blijven. Zo staan er voor later dit jaar meerdere DLC’s gepland. Namelijk de International GT pack, de GT4 pack en de British GT Pack. Kortom, keuze genoeg. Maar wist de base game Koos en JJ enthousiast genoeg te krijgen om dit spel aan te prijzen? Of wordt de race game keihard gesloopt? Je hoort het in de Assetto Corsa Competizione Review!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch