Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids DLC Review

15/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassin’s Creed Valhalla is toe aan haar eerste DLC. Althans, als je daar nog zin in hebt na de massive base game Die dik honderd uur gameplay in zich had. JJ haalde die 100 uur niet. Op een gegeven moment verdween zijn zin. Desondanks heeft hij de eerste DLC onder de naam Wrath of the Druids nader onderzocht. Want het is niet dat hij geen hele fijne tijd met Valhalla had. Het was alleen zo groot en veel. Maar nu, met een fris stuk content, keerden de kriebels terug. Is Wrath of the Druids het volgens hem waard om naast de base game op te pakken? Je vindt het antwoord in deze Wrath of the Druids review.

Een stuk korter dan de basegame

De basegame van Valhalla is – als je de game op 100% uit wilt spelen – meer dan genoeg om je een (zeer) geruime tijd zoet mee te houden. Playtimes van meer dan honderd uur zijn echt niet gek. Wat de vraag of je überhaupt een DLC nodig hebt uiteraard doet oprijzen. Wat dat betreft: nieuwe content met een nieuw verhaal is altijd vet. En wat dit nog vetter maakt – en toegankelijker – is dat de main campaign van deze nieuwe DLC zo’n 15 uur aan gametime in beslag neemt. Een stuk korter dan de basegame dus, wat de DLC in ieder geval wat meer toegankelijk maakt. Het beginnen aan de DLC is ook gemakkelijk; praat met een dame in de haven en reis af naar Ierland. Je moet wel level 50 hebben, maar als je game een beetje hebt gespeeld moet dit volgens JJ geen probleem zijn..

Voor wie is deze DLC?

We gaan uiteraard nog niet verklappen hoe het verhaal van deze DLC gaat. Daarvoor wijzen we je door naar de video of mag je de DLC zelf oppakken. Wat we wel kunnen verklappen is dat deze DLC fris oogt en aanvoelt. Hoe fris, dat antwoord vind je uiteraard in deze Wrath of the Druids review.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch