Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Origins: Jelle en JJ blikken terug

04/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eindejaarslijstjes zijn dit jaar met een hoop bombarie ontvangen, en ook over de algemene Gamekings top tien was een hoop te doen. Mensen gaan met elkaar in discussie over de gekozen topgames, wat louter mooie gesprekken oplevert. Assassin’s Creed Origins is een van de games waar veel over gezegd en geschreven is. Van de Gamekings die een eindejaarslijstje mochten formeren, kwam de game van Ubisoft slechts in twee rijtjes terug. Jelle, recalcitrant als hij is, kan zich totaal niet vinden in de redelijk massale kritiek op de game. Sterker nog, bij hem prijkt de nieuwste AC bovenaan zijn lijstje. Ook JJ was te spreken over Origins. De heren gaan in dit item terugblikken op de release. Ook beantwoorden ze de vraag waarom de commotie juist bij deze game groot was. Check nu Assassin’s Creed Origins: Jelle en JJ blikken terug!

Assassin’s Creed Origins in de harten van Jelle en JJ

Assassin’s Creed Origins kwam in november uit. De game had een hoop concurrentie, wat een logisch gevolg is van de keuze van Ubisoft de titel in de drukste maand van het jaar uit te brengen. We kenden Assassin’s Creed allemaal als een jaarlijkse franchise, maar in 2016 besloot Ubisoft een stapje terug te doen. Hiermee wilden het de franchise weer wat van de oude glorie teruggeven. Volgens velen heeft deze pauze een positief effect gehad op de kwaliteit van Origins. Anderen waren echter niet te spreken over de titel. In deze eerste let’s play van 2018 gaan JJ en Jelle terugblikken op de release van Assassin’s Creed Origins. De heren hebben zich opperbest vermaakt in de wildernis van het Egypte van ca. 2000 jaar geleden. Ze gaan in op de kritiek op de game en weerleggen dit met hun argumenten.

Hebben jullie Assassin’s Creed Origins gespeeld? Zo ja, hoe kijk je terug op de game? Kunnen jullie je vinden in de mening van Jelle en JJ? Check nu Assassin’s Creed Origins: Jelle en JJ blikken terug!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch