Menu Premium
Loading...

2017: De Algemene Gamekings Top 10

31/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het laatste item van 2017! Afgelopen jaar hebben we een shiltoad aan toffe games kunnen spelen. Zoals je in de vele Eindejaars interviews hebt kunnen zien, was het niet voor iedereen even makkelijk om tot een degelijke top tien te komen. 2017 was voor de gamesindustrie een meer dan bewogen jaar. Ondanks het aantrekken van de economie, hebben uitgevers en ontwikkelaars het nog altijd zwaar. Ook hoor je steeds vaker klachten vanuit de retail. Het is dan ook niet louter positiviteit wat de klok slaat in de hedendaagse gamesindustrie. Gelukkig zijn JJ en Jelle de studio ingedoken voor een spiksplinternieuw item. Hierin gaan ze de algemene Gamekings Top 10 aan jullie bekend maken. Is jouw favoriete game ook bij de Gamekings in de smaak gevallen? Check nu 2017: De Algemene Gamekings Top 10!

Welke game prijkt bovenaan in de Gamekings Top 10?

Het fameuze moment is hier. De Eindejaars interviews zijn, op Boris na, achter de rug en dus hebben we, middels het hanteren van een uitgebreide wiskundige formule, een algemene Gamekings Top Tien kunnen formeren. Uiteraard dien je het item met Jelle en JJ te kijken om erachter te komen of jouw favoriete game ook bij de Gamekings in de smaak is gevallen. De Gamekings-presentatoren hebben naar eigen zeggen een vermakelijk gamesjaar achter de rug, al zetten ze ook hun kanttekeningen. De Algemene Gamekings top 10 huisvest enkele games die je vooraf had kunnen verwachten, maar gelukkig zijn er ook dit jaar verrassingen te bespeuren.

Zijn jullie tevreden met de Algemene Gamekings top 10? Welke games zouden jullie graag willen toevoegen? Laat je horen in de comments onder 2017: De Algemene Gamekings Top 10!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch