Menu Premium
Loading...

Artbook Special met Emiel en JJ

22/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings streven we ernaar om gaming vanuit meerdere perspectieven te belichten. De ‘discussie’ vormt al sinds jaar en dag de basis van de Gamekings-content, maar dit betekent niet dat er geen ruimte is voor andere soorten items. Reviews, previews, let’s plays en groepsdiscussies blijven aan de orde van de dag op Gamekings.tv. Toch is er hier en daar ruimte voor een special en dit item is daar een goed voorbeeld van. Deze week plofte er namelijk een speciaal pakketje op Blammo-deurmat. Dit pakketje bevatte een Sonic Artbook. Een snelle blik was genoeg om Emiel enthousiast te krijgen, terwijl ook JJ de prachtige schetsen kan waarderen. Tegelijkertijd doemt de eeuwenoude vraag op of games kunst zijn weer op. Benieuwd naar dit prachtige artbook? Check dan nu deze Artbook Special met Emiel en JJ!

Lekker bladeren door mooie plaatjes

In dit item krijg je een duidelijk beeld van het prachtige artwork. Sonic geldt als een van de meest herkenbare karakters in gaming. Deze week heb je al kunnen zien hoe Shelly en Emiel de nieuwe game Sonic Mania speelden. Dit artbook brengt het nostalgische gevoel van menig Sonic-fan weer helemaal naar boven. JJ heeft naar eigen zeggen vrij weinig met Sega’s blauwe egel, maar Emiel heeft wel gevoel bij het karakter. JJ kan het in dit item niet laten om een gevoelige punt aan de kaak te stellen. De vraag of games eigenlijk wel kunst kunnen zijn hangt als een wolk boven dit item. JJ en Emiel verschillen behoorlijk van mening en in dit item gaan ze kijken of ze wellicht nader naar elkaar kunnen komen.

Wat is jullie mening over dit Sonic Artbook? Kopen jullie zelf weleens boeken als deze? Hebben jullie veel geld over voor producten als deze? En wat is jullie mening over de vraag of games kunst zijn? Laat je horen in de comments onder deze Artbook Special met Emiel en JJ!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch