Menu Premium
Loading...

Art Direction: Jelle checkt JJ’s favoriete game-coverart

09/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het succes van van het item over cover art met Gamekings artdirector Jelle en Skate, pakken we de koe meteen bij de spreekwoordelijke horens. En dus komen we met een tweede item over de voorkant van een game-doosje. JJ heeft hiervoor speciaal zijn grote game-verslaving doorgespit. Want de man zweert nog steeds bij een fysiek exemplaar als het gaat om nieuwe games. ‘De code die ik ook rechtop in mijn Billy kast kan zetten, moet nog uitgevonden worden.’ En daar heeft hij wel een punt. We kennen (nog) niemand die digitale codes spaart… Als hij of zijn er toch wel is, mag hij zich bij de redactie melden.

Ruim 15 bekende games passeren de revue

JJ heeft een stuk of vijftien games meegenomen en zet deze een voor een bij Jelle voor zijn neus. Wat vindt hij van de door hem uitgezochte coverart? Is dit ook een beetje zijn smaak, doet het het hem niets of wordt hij er zelfs een beetje naar van in zijn maag? En alle gevallen mag hij uitleggen waarom de desbetreffende coverart wel of niet bij hem in de smaak valt. Want de fun van deze items zit vooral in de uitleg. Wat zijn de wetten en regels bij het maken van goede coverart voor een game.

Hoe valt JJ’s keuze in de smaak bij Jelle

JJ vindt dat hij zelf ook wel enigszins kijk heeft op wat mooi is (hij komt uit een kunstenaars-gezin), is niet op zijn mondje gevallen en gaat net als Skate dus de strijd met Jelle aan. En dus kunnen we de Premium bazen wederom een prachtig item schotelen waarin veel klassiekers de revue zullen passeren. En dit keer ook de vraag om jouw favoriete coverart te posten in de comments. En leg even uit waarom dit je favo coverart is. Vinden we leuk!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch