Menu Premium
Loading...

Cover Art met Jelle en Skate

06/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een reeks van items over game covers? Ja, een (potentiële) reeks van items over game covers. Die zijn namelijk belangrijker dan je denkt. Een goede cover trekt de aandacht van de consument. Een goede cover valt op en een goede cover zorgt dat je een goed gevoel krijgt bij een game. Een goede game cover maken is dus echt pure kunst. En Jelle, als lid van de familie Kunst kan daar als art director van Gamekings alles over vertellen. Wat hij dan ook onverholen doet in dit eerste item over game covers. Allerlei soorten covers komen langs, van cliché covers tot covers die kenmerkend zijn voor een bepaalde serie.

Kiezelharde meningen

Iedereen die Jelle een beetje kent die weet dat het een uitgesproken gast is. En dus heeft hij een kiezelharde mening over wat mooi is en niet. Wat wel en niet werkt als het gaat om een gevoel te krijgen bij een cover. En Skate is ook niet achterlijk als het gaat over stijl en kunst (hij is een begenadigd graffiti artiest) en geeft duidelijk zijn mening over wat hij tof vind. Want dat is ook het mooie met cover art, er zijn zeker regels maar smaak is ook een belangrijk ding.
Zet je dus maar een schrap voor een masterclass cover art met talloze voorbeelden van hoe het wel en niet hoort volgens Jelle en Skate. En je weet het, als je iets anders mooi vindt, drop het in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch