Menu Premium
Loading...

ARMS Review

05/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor een potje ARMS! In een speciale Review/Let’s Play hybrid (de Let’s Review) nemen David en Shelly plaats achter de desk. Wat vinden zij van de game? Wie wint deze epische showdown? Je ziet het allemaal in de ARMS Review!

David vs. Shelly

Nintendo’s nieuwste IP is al een kleine drie weken uit, maar David en Shelly hebben de tijd genomen om flink in te spelen. David heeft tussen de gelederen door aardig wat potjes gespeeld op de redactie, maar om te zeggen dat hij altijd wint…..niet bepaald. Het is maar goed dat hij niet op een eigen Nintendo Switch aan het spelen was, anders zou er wellicht iets gesneuveld zijn. Hoeveel potjes Shelly al heeft geknokt, is echter een mysterie. Ze spelen een rondje van elke game mode, wat betekent dat ze zelfs een rondje co-op zullen knokken. Wie van de twee komt het minst gehavend uit de strijd? Is het David met de ‘kapotte’ controller, of de ‘ervaren’ Shelly?

Flabberende flabberarmen

Wat er ook gebeurt, David en Shelly hebben genoeg middelen tot hun beschikking om elkaars tanden eruit te rammen. Zo probeer je in de game de tegenstander neer te meppen door je flabberende flabberarmen te gebruiken. Wanneer je punten scoort, kan je deze in een mini game gebruiken om verschillende vuistsoorten vrij te spelen. Deze hebben verschillende specialiteiten, variërend van licht en snel tot retezwaar, maar oersterk. Tijdens gevechten vul je je superkrachten, die je kan ontketenen als het balkje vol zit. Mocht je deze volledig incasseren, mag je hopen dat er een power-up verschijnt die jouw levens weer bijvult. Een welkome tip voor Shelly en David, die elkaar al vanaf de eerste ronde proberen te slopen.

Wie gaat er winnen en wat vinden David en Shelly van ARMS? Je ziet het in de ARMS Review. Vergeet niet om met je flabberende flabbervingers op jouw toetsenbord te meppen, zodat je in de comments kan laten weten wat jij van de game vindt!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch