Menu Premium
Loading...

Alles wat je moet weten over Counter-Strike 2

23/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Donderdagochtend plaatsen we een item online waarin JJ bekeek waarom Counter-Strike nog steeds zo mega populair was en of er dus nog wel een update gemaakt moest worden. Dit omdat het online gonsde van de geruchten over een nieuwe versie. Een paar uur na het opnemen van het item (zul je altijd zien), doorbrak Valve de stilte en kondigde het de komst van Counter-Strike 2 aan. En dus klommen we meteen in de microfoon om alle ins & outs van deze toch wel verrassende én spectaculaire aankondiging door te nemen. Want wat gaat er veranderen in dit nieuwe deel? Counter-Strike: Global Offensive oogde misschien wat oud, maar het stond nog steeds als een huis. Geen shooter kwam er in de 11 jaar dat deze game bestaat, bij in de buurt. Niet in kwaliteit en niet in populariteit. Zoiets aanpassen is dus best link.

Counter-Strike 2 kent een aantal fikse veranderingen

Er is nog geen exacte releasedatum voor Counter-Strike 2. Wat we wel weten is dat het spel deze zomer gaat uitkomen. De game draait op de Source Engine 2 wat grafisch betere maps gaat opleveren. Maar heeft Valve ook andere zaken aangepakt in het spel? Zitten er nieuwe elementen in de maps of laat men het oude bij het oude. Onder het motto ‘don’t fix what isn’t broken’. Wat heeft Valve met het wapenarsenaal gedaan? Zijn daar aanpassingen te verwachten? En hoe staat het met de zogenaamde tick-rate. Is die aangepakt? Je krijgt de antwoorden in deze video.

Het rookgordijn wordt een stuk realistischer

Counter-Strike 2 wordt een gratis upgrade van CS:GO en kan vanaf vandaag door een beperkt aantal spelers getest worden. Wil je daaraan meedoen, check dan de website van Steam. Valve heeft daar informatie geplaatst over de manier waarop je kunt participeren in deze test. Tot die tijd moet je het doen met de info die Valve heeft gegeven en die we in ze video op een rij zetten.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch