Menu Premium
Loading...

Alles wat je moet weten over de Destiny 2 Beta

10/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Destiny 2 Beta komt eraan en Bungie heeft het één en ander verklapt van de content die we tijdens de (early access) beta voorgeschoteld gaan krijgen. Zo krijgen we een stukje campaign, mogen we knallen in de Crucible Modes en mogen we zelfs de nieuwe subclasses even aanraken.

Wat betreft de campaign, gaan we straks aan de slag met de eerste missie, genaamd Homecoming. Dit is de missie waar we voorheen al gameplay beelden van hebben mogen aanschouwen.

Nieuwe Crucible modes

Daarnaast zijn er twee competitive modes waar alvast iets van mogen proeven. Één daarvan heeft de naam Control. In Control is het zaak om bepaalde zones onder, jazeker, controle te krijgen – en deze ook te blijven domineren. Control kenden we al van Destiny 1 maar er zullen volgens Bungie aanpassingen worden gedaan om het vernieuwd aan te laten voelen. Daarnaast krijgen we te maken met Countdown. In deze mode ben je bezig met het aanvallen of juist verdedigen van een bepaalde base binnen de map. Tot slot mogen vorm je een team van drie man waarin je een sterk beveiligde Vex stronghold met de grond gelijk gaat maken.

Pre-order Destiny 2 voor Early Access tot de Beta

Mocht je de game al als pre order hebben staan voor de Playstation 4, dan krijg jij al vanaf 18 juli toegang tot de Destiny 2 beta. Mensen met een pre order voor de Xbox One mogen een dag later met de beta aan de gang. Voor reguliere volk opent de beta pas op 21 juli. De beta eindigt voor iedereen op 23 juli.

Vanaf 6 september ligt Destiny 2 in de schappen voor de Playstation 4 en Xbox One. Helaas gaat Destiny 2 op de PC iets later verschijnen. Mocht je nog nog geen goed beeld hebben bij de game, check dan vooral even onze preview. Ga jij de beta straks checken? Laat het weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch