Menu Premium
Loading...

Destiny 2 Preview

23/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het volgende avontuur in Destiny is vorige week officieel uit de doeken gedaan op het livestream event van Bungie. En natuurlijk hebben David en Steven, die honderden uren in Destiny hebben gestopt, zich flink verdiept in alle info die daar gegeven werd. Want dat was best een hoop. Maar nu is het de vraag of ze hier ook enthousiast van worden. Vooral David was ontzettend sceptisch over deeltje 2, maar beginnen de kriebels nu ook bij hem te komen? Of is Destiny 2 toch niet genoeg om hem weer over de streep te trekken. Zie het hier in deze Destiny 2 Preview.

Te weinig content

Na de succesvolle maar toch erg teleurstellende launch van Destiny heeft de game toch een bittere nasmaak bij veel gamers achtergelaten. De gameplay en het design waren on-point, maar Destiny bevatte te weinig content om lang leuk te blijven waardoor veel mensen afhaakten. Het was pas na de release van The Taken King dat Destiny echt als een briljante, volledige game aanvoelde. Maar helaas hebben veel gamers Destiny nooit meer een kans gegeven. Natuurlijk zal de vaste community van Destiny massaal overstappen naar deel 2, maar het is nu aan Bungie om alle afhakers weer terug te winnen.

Vernieuwingen in Destiny

In Destiny 2 is er behoorlijk wat op de schop gegaan. Zo is er eindelijk een echte cinematic story mode die solo of co-op gespeeld kan worden, zijn er nieuwe werelden om te ontdekken, zijn er nieuwe en aangepaste subclasses, zijn de patrols geen doodsaaie “moetjes” meer maar zijn er side-quests, treasure hunts, dungeons en uitgebreidere public events. Maar ook de multiplayer en matchmaking zijn flink verbeterd door een ge√Įmplementeerd clan systeem, en “Guided games” waarmee je zelf een fire-team kan joinen die nog 1 of 2 man nodig hebben, waardoor iedereen nu toegang heeft tot Nightfalls, Raids, Trials of Osiris etc.

Ga jij Destiny 2 een kans geven? Laat ons in de comments weten waarom wel\niet.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch