Menu Premium
Loading...

Age of Empires 4 review – Kopen, budgetbak of slopen?

28/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een game waar je terug gaat in de tijd, kan vechten met olifanten en units spaart. En waar je met verschillende beschavingen ten strijde kan trekken. Dan weet je genoeg toch? We kunnen het hier natuurlijk maar over één game hebben. En dat is Age of Empires 4. En we hebben het gespeeld. We gaan het met jullie er kort over hebben. Hoe is het spel? Is het vet? Hoe zijn de verschillende modes? En natuurlijk heeft het genoeg vernieuwing. Met als eindvraag: Moet je het kopen, is het iets voor de budgetbak of gaan we dit moeten slopen? Je ziet het allemaal in de korte review van Age of Empires 4.

Met welke beschavingen streden we in Age of Empires 4?

De eerste game van deze roemruchte RTS-serie kwam uit in 1997. En dat is alweer 24 jaar geleden. Zelfs voor het bestaan van Gamekings dus. Nu is deel 4 uitgekomen. De hoogste tijd dus dat we het er even over gaan hebben. Brengt de game genoeg vernieuwing met zich mee? En hoe zijn de verschillende concepten van de game uitgewerkt? Is het vetter om de singleplayer, de skirmish mode of de multiplayer te spelen? Verder gaan we het kort hebben over de verschillende beschavingen. Welke kun je spelen? En welke vonden het fijnst aanvoelen?

Kopen, budgetbak of slopen?

Brengt Age of Empires 4 zoveel vernieuwing met zich mee dat je het sowieso moeten gaan spelen? Is de excellente kwaliteit van deel 2 terug en is het daarmee een waar eerbetoon aan een legendarische serie? Of is het maar goed dat het spel ook uitkomt op de Game Pass Ultimate? Moet je jouw zuurverdiende centen eraan uitgeven of gewoon wachten tot het spel in de budgetbak komt? Of is het, helaas voor de ontwikkelaar een beter idee om het gewoon te houden bij de eerdere delen? Met name deel 2 is fantasisch. Je ziet en hoort het allemaal in de korte review van Age of Empires IV.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch