Menu Premium
Loading...

Age of Empires 2 Definitive Edition Review (Xbox Series X|S)

09/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en JJ hebben zich aan een klassieker gezet: Age of Empires 2, en dan wel de Definitive Edition. Een mooi woord voor een editie met alles erin, erop en eraan. Een goede verstaander zal nu roepen dat deze game al in 2019 op de markt was. En dat klopt. Age of Empires is een serie die op de PC vele fans heeft. De game is nu echter geschikt gemaakt voor de Xbox Series X/S. De vraag die dan meteen bij elke liefhebber van RTS-games opduikt, is of dit wel gaat werken. Strategie en de muis & toetsenbord is een heilige combinatie. Boris en JJ hebben het daarom een weekend lang uit geprobeerd. Is Age of Empires net zo tof en loopt het net zo soepel op de Xbox Series X/S als op de PC? Het antwoord zie en hoor je in de Age of Empires 2 Definitive Edition review.

Age of Empires 2 Definitive Edition: Mis je de muis of niet?

Boris is een echte RTS-fanaat. Hij speelt menige RTS-game nog steeds helemaal kapot. JJ deed dat vroeger vaak. In de periode dat hij nog spellen op de PC speelde. En als we vroeger zeggen, dan bedoelen we ook vroeger. We hebben het namelijk over 1997. Toen kwam het eerste deel uit de Age of Empires-franchise uit en raakte JJ verslingerd aan het spel. Toen hij klaar was met de PC verdween de serie logischerwijs naar de achtergrond. Maar nu het spel ook op de consoles speelbaar is, gloort er een comeback. Vind hij het nog steeds even vet? Zit de man er weer helemaal in? En hoe ervaart RTS-fan Boris het? Gaat hij zijn RTS-games voortaan ook op de console spelen, of houdt hij toch aan de PC en dus muis en toetsenbord vast?

Heeft het tweede deel de tand des tijds doorstaan?

Boris en JJ beantwoorden in deze vraag twee zaken: Heeft Age of Empires 2 Definitive Edition de tand des tijds doorstaan? Ten tweede, speelt deze RTS lekker op de console? Het antwoord hoor je in de Age of Empires 2 Definitive Edition Review.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch