Menu Premium
Loading...

Age of Empires II Definitive Edition Review: Kopen, budgetbak of slopen?

24/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Age of Empires II één van de meest populaire strategy games ooit gemaakt is, daar zullen weinig mensen een discussie van willen maken. Dat veel mensen zitten te wachten op Age of Empires IV is ook een feit. Toch zullen deze strategische gamers als het om een nieuwe game gaat nog even geduld moeten hebben. Maar, er is opvulling. Want je kunt nu opnieuw aan de slag met Age of Empires II dankzij de Definitive Edition. Boris en Skate hebben de ge-upgrade versie van Age of Empires II gespeeld en geven aan of het nog een keer je geld waard is.

Age of Empires II: Definitive Edition

Voor de mensen die niet weten wat Age of Empires II is: het is een strategy game. Ruim 20 jaar geleden werd de game uitgebracht op PC en sindsdien mogen we Age of Empires II zien als één van de meest populaire en game changing strategy games ooit. En die game is nu dus speelbaar met betere texture models. Sterker nog: 4K Ulta HD graphics. Voor veel mensen is de grafische kwaliteit van een oude game een hindernis om de game nog eens te kopen of te spelen. Daar zijn dit soort remakes voor bedacht, naast het feit dat een nieuwe generatie ook kennis kan maken met één van de beste strategy games ooit gemaakt. En het is natuurlijk heel belangrijk om die cultuur over te brengen naar de nieuwe generatie gamers.

Zijn er veranderingen?

Niet echt. Er is singleplayer en multiplayer, de complete content collection zit er in en je krijgt de beschikking tot meer dan 200 uur aan gameplay, uitgesmeerd over 1000 jaren aan historie. Wel is er nieuwe content genaamd “The Last Khans” en heb je nu ook spectator mode. Al met al genoeg reden voor zowel jonge gamers als oude en ervaren gamers om Age of Empires II nog eens te gaan spelen. Op papier ten minste. Of Boris en Skate het hier ook over eens zijn, dat hoor je tijdens deze review.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch