Menu Premium
Loading...

A Total War Saga: Troy Review – Kopen, budgetbak of slopen?

29/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als we het hebben over games met tactische en diepgaande gevechtstijlen dan kijken we bij ons op de redactie gelijk naar Skate. Als er iemand zou moeten zijn op onze redactie die een tactische game wilt spelen, dan is het onze Skate wel. Dit keer is het tijd voor A Total War Saga: Troy. Vette tactische shit. We hoeven er niet zo veel woorden aan vuil te maken. Voor velen is deze franchise meer dan bekend. We gaan gewoon kijken wat onze Skate the Great ervan vindt.

Big battlefields, big tactics

In deze franchise gaat het natuurlijk om tactische gameplay. Een grote warzone waar jij als leider mee aan de slag gaat. Je moet dan denken aan gigantische slagvelden tussen landelijke titanen waarvan jij er dus 1 bent. Skate the great. Dat klinkt nogal groots. Dan is het natuurlijk aan Skate om zijn naam waar te maken in deze game. Want of hij daadwerkelijk weer net zo hooked aan deze game is als de eerdere keren dat moet nog maar blijken. Wel heeft hij zichzelf flink in de game verdiept. Als wij aan Skate namelijk vragen wat zijn tactics zijn dan weet hij het nogal goed te verwoorden hoe hij iedereen af gaat slachten.

Leadership is key

Om de overwinning binnen te slepen moet je flink kunnen multitasken. Troepen aansturen, op het juiste moment zorgen voor versterking en dat terwijl je al bezig bent met het bedenken van je volgende zet. Nou, dan is de vraag natuurlijk bij deze Total war titel of Skate deze volgende zet heeft uitgedacht. Tenminste, wij zijn ontzettend benieuwd wat onze ‘Tactical master’ Skate er nou precies van vindt. Heeft hij zich staande kunnen houden als leider van een horde aan troepen? Of is het dit keer maar niks geworden? Gaan deze Total War titel en skate samen als twee handen op een buik? Je gaat het zien in deze review!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch