Menu Premium
Loading...

A Total War Saga: Troy Preview: De perfecte instapper?

27/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate heeft zijn eerste uurtjes in A Total War Saga: Troy mogen doorbrengen en JJ gaat hem alles vragen over deze nieuwe RTS in de Total War reeks. Of dit een nieuw volledig deel gaat worden in de serie van Creative Assembly hoor je natuurlijk in deze preview!

A Total War Saga: Troy pakt het net even wat anders aan

Troy is de eerste game van de populaire reeks die zich afspeelt tijdens de bronstijd. En weet hier goed gebruik van te maken door buiten zo goed mogelijk historisch accuraat te zijn ook de tijdsgeest mee te nemen. Zo is er de mogelijkheid om als bijvoorbeeld Minotaurus of andere mythische wezens in je leger op te nemen. Deze kleine toevoegingen laten zoals vanouds zien dat het team achter de game zijn uiterste best doet om er een zo accuraat mogelijk maar ook sfeervolle game van te maken. Een andere toevoeging is dat de game werkt met een soort heldensysteem, waarin het mogelijk wordt om krachten de gekozen leider te gebruiken binnen een veldslag. Of dit soort toevoegingen niet te veel afbreuk doen aan de kwaliteit van de serie hoor je natuurlijk in dit item van Skate!

Deze game wordt voor iedereen gratis speelbaar

Door een deal die Epic gemaakt heeft met Sega wordt het voor iedereen mogelijk om deze game gratis binnen te halen. Op de dag van release kun je de game gratis uit de Epic game store halen en mag je hem houden voor altijd. Maar alleen als je hem op de eerste dag weet te claimen. Want daarna mag je natuurlijk wel weer ouderwets lappen voor deze game. Dus je hebt eigenlijk geen reden om deze game op release niet even te checken, aangezien de serie natuurlijk meer dan genoeg kwaliteit op de plank heeft staan en zo het begin kan zijn van een nieuwe liefde.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch