Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

A Plague Tale: Requiem Premium Review: ‘Gruwelijke beelden’

21/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De grote games stromen momenteel lekker binnen. En hoe leuk discussies over allerhande game- en nerd gerelateerde onderwerpen ook zijn, het checken van nieuwe games blijft toch de krent in de pap. A Plague Tale: Requiem is het vervolg op het toffe avontuur A Plague Tale: Innocence. De hoofdrolspelers uit het eerste deel, Amicia en Hugo, zijn nog steeds aanwezig en met hen ga je op zoek naar een remedie tegen de vloek die de arme Hugo in de ban heeft. Welke uitwerking had dit tweede deel op JJ en Skate? Konden ze opgaan in de wereld die developer  Asobo Studios had geschapen en beviel de gameplay hen? Je gaat het antwoord zien en horen in de A Plague Tale: Requiem review

A Plague Tale: Requiem review: Zien we innovatie?

In het tweede deel ontvluchten Amicia en Hugo het verwoeste land van het eerste deel en trekken ze naar het zuiden van Frankrijk, waar ze nieuwe gebieden met levendige steden ontdekken. Doel is om daar een nieuw leven op te bouwen en Hugo’s vloek onder controle te krijgen. Helaas werkt het lot niet mee, want Hugo staat nog steeds onder invloed. Zodra Hugo’s krachten ontwaken, keren dood en verderf terug en krijg je opnieuw te maken met een horde hongerige ratten. En dus breekt letterlijk en figuurlijk de pleuris uit.

De strijd tegen de ratten zet zich voort

JJ en Skate hebben de game een aantal dagen gespeeld en zich de 17 hoofdstukken eigen gemaakt. Het eerste deel was een alleraardigste game, gaat dit deel er overheen? Wat zijn in dat geval de verbeteringen? Hebben ze het verhaal van Innocence op een logische en pakkende manier kunnen vervolgen. En is deze game voor elke liefhebber van (actie) adventures geschikt? De twee heren gaan het jou in deze video in geuren en kleuren vertellen. Hebben we te maken met een aanrader, of is het echt niche?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch