Menu Premium
Loading...

EvdWL over Rockstar, KOTOR, The Witcher & president Wilders

24/11/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Dat was even een verrassing, een editie van EvdW Live op de donderdag. Hoe dan? Waren we de dagen kwijt? Kwam de klap van de verkiezingen zo hard aan dat we na donderdag even niks meer willen doen? Nee, niks van dat alles. Vrijdag staat bij ons het teken van Nominatie stream van de Dutch Stream Awards. Vrijdagavond om 20:00 gaan we van start met Skate, Saar en Shelly als hosts. Op ons Twitch kanaal. En omdat we er een wrede show van willen maken, hebben we de agenda van de vrijdag daarvoor helemaal leeg gehaald. Niet getreurd, je krijgt gewoon jouw portie discussie over games. JJ en Koos praten over het proces tegen PlayStation over te dure games in de PlayStation Store, de onthullingen over Rockstar van een Nederlandse medewerker, de neergang van Bungie en de volgende Call of Duty. Dit en vele andere topics zie en hoor je voorbij komen in de Einde van de Week Live van vrijdag 24 oktober 2023.

Waarom stopte Rockstar met Agent en was GTA Vice City wel als volledige game bedoeld?

De beide heren gaan het verder hebben over de ontwikkeling van de de remake van KOTOR. Want gaat die nu nog wel door of is het er klaar mee nú PlayStation er zijn handen van af heeft getrokken? We praten ook over Wolverine dat een stuk donkerder wordt dan succesnummer Spider-Man 2.

Scoor 200 euro korting bij aankoop MSI Bravo 15 gaming laptop

Het is tijdens Black Friday de beurt aan de scherp geprijsde MSI Bravo 15. Een gaming laptop die je met een altijd welkome 200 euro korting kunt scoren bij de MediaMarkt. Aan boord bevinden zich een AMD Ryzen 7 processor, een RTX 4060 videokaart met DLSS3 en 512 GB aan opslagruimte. Het resultaat van dit alles kun je bekijken op een 16” full HD 144 Hz display. Wil je meer weten over deze laptop of heb je interesse in de aanbieding, alle info vind je hier.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch