Menu Premium
Loading...

2K Dennis over het verschil tussen journalist en pr-medewerker zijn de E3

04/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe, kleine road trip naar 010, oftewel Rotterdam. JJ heeft de trein gepakt en gaat op zoek naar het park in Rotterdam waar hij afgesproken heeft met de jullie welbekende 2K Dennis. Om over de E3 te babbelen. En hij doet dat niet onvoorbereid. Als je in een park gaat zitten, het is immers 30+ graden, dan neem je wat te eten en te drinken mee. En laat JJ nou precies weten wat Dennis lekker vindt…

Wat is zwaarder: journalist of PR medewerker zijn op de E3?

JJ is natuurlijk niet alleen voor de lol en de gezelligheid naar Rotterdam afgereisd. Hij is zoals altijd met een missie op pad gegaan. Dennis is namelijk een van de weinige personen in Nederland die als gamejournalist én als pr medewerkers naar de E3 in Los Angeles is geweest. En dat is een hele grappige combinatie, van deze beide beroepsgroepen kunnen niet zonder elkaar. Als journalist kun je op de E3 geen game zien zonder dat een PR medewerker je van een afspraak voorziet en als PR medewerker is je PR een ramp als er geen journalisten op je afspraken afkomen. Daarom wil JJ met hem gaan praten over beide vakken en hoe hij de E3 heeft ervaren vanuit die beide kanten?

Komt er volgend jaar nog wel een nieuwe editie in LA?

En er zijn natuurlijk veel meer vragen om te stellen. Wat was bijvoorbeeld zwaarder, als Gameking over de beurs denderen of als PR medewerker je werk doen op de booth? En hoe ziet een dag als PR medewerker op de E3 er uit?  Heb je bijvoorbeeld tijd om games van andere partijen te checken of staat je muurvast op je eigen stand? En hoe belangrijk is de E3 voor 2K? En natuurlijk, komt er volgend jaar nog wel een E3? Als het Coronavirus dan onder controle is. Ondanks de hitte, hebben de twee een lang gesprek. En je weet het, Dennis kan praten, so it’s gonna be fun!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch