Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis gaat met vakantie na de drukke E3

Gamekings Redactie 17/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 2014 is net voorbij en de mannen hebben kei en keihard voor jou gewerkt om vette, nieuwe items in elkaar te flansen. Nu is het aan de redactie in Amsterdam om hiermee door te gaan. Terwijl Dennis je vandaag haarfijn inlicht over al het nieuws dat op de site gaat verschijnen, zijn de stagiaires hard aan het zweten op de achtergrond om het allemaal voor jou af te krijgen. Dit alles en nog veel meer zie je hier in ‘Gamekings Extra: Dennis gaat met vakantie na de drukke E3’.

Dennis heeft het de laatste maanden enorm druk gehad, zoals je hebt kunnen zien. Eerst was hij keihard bezig met Gamekings Studio in Utrecht, wat een groot succes was maar wel erg zwaar voor Dennis. Niet al te lang hierna ging hij met de Gamekings crew naar LA om daar voor jou verslag te doen van de E3 2014. Hij is nog maar net geland of hij zit alweer op de redactie, na een slechte nachtrust, te zwoegen en te ploegen. Het is even doorbikkelen, maar dan wordt hij daarna ook beloond met een welverdiende vakantie.

Er zitten natuurlijk nog een hoop andere dingen in deze Gamekings Extra! Zo hebben ze nog wat leuke verhalen die te maken hebben met voetbal en drank in LA en heeft Dennis voor de eerste keer een dure zonnebril gekocht. Ook onze grote (niet)voetbalfan Jelle komt er even bij om toch nog teĀ orakelen over de geweldige wedstrijd van Nederland tegen Spanje van afgelopen vrijdag. Dus wil jij op de hoogte blijven van alles wat er op de redactie speelt en wil je Dennis nog persoonlijk even uitzwaaien? Kijk dan snel deze nieuwe Gamekings Extra, waarin het E3-programma van de komende weken belicht wordt en Dennis met vakantie gaat.

Gamekings Extra: Dennis gaat met vakantie na de drukke E3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch