Menu Premium
Loading...

Dagboek Los Angeles #1 “Going back to Cali”

09/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een ongelofelijke uitzwaaistream waarin vele community members keiharde euro’s tegen hun beeldscherm gooiden ter support van Gamekings trokken Jelle, Daan en Koos richting Los Angeles. Normaliter de City of Broken Dreams, maar de meeste dromen zijn bedrog want dit jaar lijken toch al onze wensen uit te komen.

Via Schiphol, een zonnig Chicago en uiteindelijk een fris LA kwamen we bij onze AirBNB middenin het hartje van Korea Town terecht. Op papier leek onze AirBNB te mooi voor woorden maar toen de deuren van ons paleisje eenmaal open gingen, moesten we er toch aan geloven: Jelle heeft de deal van de eeuw gesloten wat betreft een verblijf in LA (of toch niet? Maar daarover later meer).

Na een korte livestream op Instagram, een biertje en een burger vonden we het wel welletjes en besloten we ons bed op te zoeken omdat we de volgende ochtend al om 7 uur klaar moesten zitten voor Good Morning LA.

Mission Impossible en de zwembad heist

Dan over dromen die bedrog zijn gesproken; de AirBNB zou een zwembad in de buurt hebben waar we gebruik van mochten maken. Vol goede moed liepen we dan ook met onze zwembroekjes en badhanddoekken onder de armen richting het zwembad om direct staande te worden gehouden door een portier die dit geen goed idee vond: “Zijn jullie bewoners, of? Oh AirBNB, nee dan heb je geen toegang tot het zwembad. Sorry”. Met de pest in ons lichaam liepen we weer terug naar ons appartement. Jelle gooide zijn badhanddoek al snel in de ring, maar Koos en Daan lieten zich net als bij de Taiwanese natuurlijke hot spring niet zomaar uit het water slaan en dus bedachten ze een plannetje.

De hunt voor 80’s vintage op Melrose

Zoals je wel weet staat #GKE3 dit jaar in het teken van de 80’s synthwave movement. Het blijkt echter nog knap lastig om kleding te scoren van dat tijdperk wat matcht bij het beeld dat wij willen schetsen en dus trokken we erop uit naar Melrose om wat vintage gear te scoren. Of het is gelukt? Dat zie je natuurlijk in de video.

Een bijzonder nare verrassing in Los Angeles

Na een lange dag eenmaal thuisgekomen stond er een hele nare verrassing op ons te wachten. Was het dan toch te mooi om waar te zijn?

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch