Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

2021 in 21 stellingen: Hoe keek de community tegen de stellingen aan

06/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zitten in de eerste week van het nieuwe jaar. En we ‘blikken vooral fruit’. Op deze video na. Een item van vorig jaar ging namelijk over 21 stellingen over het jaar 2021. We hadden na online zetten van de video direct een enquête de wereld ingeslingerd en die hebben jullie lekker ingevuld. Waardoor we kunnen ervaren hoe jullie tegen het afgelopen jaar aankeken. En dus gaan we de stellingen nog eens af en bekijken of jullie de ontwikkelingen echt anders hebben ervaren. Hadden wij echt een andere mening? Was het voor jullie ook een buitengewoon matig game jaar? Je gaat het allemaal horen en zien in de community mening over 2021 in 21 stellingen.

Kan Blizzard het volgens jullie ooit nog goed maken?

Zo kon je eind 2021 zien wat onze bedenkingen waren over de content van de PS5. Hadden ze volgens jullie inderdaad echt rampjaar achter de rug? Daarnaast was 2021 voor een bepaalde ontwikkelaar geen goed jaar. Dan hebben we het natuurlijk over Blizzard. Hoe keken jullie daar naar? Krijgt en vooral pakt Blizzard ooit nog de mogelijkheid om het goed te maken? We keken ook terug kijken naar de bij JJ zo geliefde sport games. Staat dat genre volgens jullie echt stil? Of kijkt de community er misschien anders naar?

Was de E3 van 2021 volgens de community de slechtste ooit?

We hebben nog een hoop andere stellingen te bespreken. Zo kijken we naar de reacties van een stelling over indie games. Ook al behandelen we die niet zo heel veel bij ons. Misschien zelfs wel te weinig. Waren er volgens jullie vorig jaar inderdaad meer vette indie titels dan Triple A games? En hoe zit het met de stelling over de E3. Was de E3 van 2021 inderdaad de slechtste ooit? Of viel het volgens jullie toch best mee? Dit en nog veel meer behandelen we in de video over de community mening over 2021 in 21 stellingen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch