Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

[Eindejaars 2021] 2021 in 21 stellingen: ‘Matig jaar voor gamers’

21/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We beginnen de Eindejaarscontent van 2021 met de ‘Stellingen over 2021’-video. 21 stellingen om precies te zijn, Het is immers 2021. JJ heeft ze gemaakt, legt ze voor aan Jelle en Skate en geeft natuurlijk ook zijn mening. Bijvoorbeeld of 2021 voor de consoles liefhebbers een echt rampjaar was. Ga maar na. Door chiptekorten was het onmogelijk om een nieuwe console te bemachtigen en al te veel echte next gen exclusives kwamen er niet uit. Of is dat de boel te negatief bekijken? Was Nintendo de grote winnaar van dit jaar of gaat dat te ver? In 2020 wonnen ze immers ook al. En was Returnal de meest onderschatte game van het jaar? 2021 in stellingen gaat alle kanten op. Over elk onderdeel van de gamesindustrie is er wel een stelling gemaakt. De drie heren gaan ze beantwoorden. En natuurlijk kun jij dat ook doen door de poll aan het eind van deze tekst in te vullen.    

Waren de remasters van games dit jaar echt zo slecht?

Zo kan het natuurlijk niet zijn dat we geen stelling hebben over de vele Remasters die we dit jaar voor de kiezen kregen. Of over Rockstar dat met GTA Trilogy iets deed wat ze vrijwel nooit doen: een slechte game uitbrengen. Er zijn stellingen over de E3 van dit jaar, over Deathloop, over Microsoft Game Studios en natuurlijk ook over de Game Pass. Verder konden we er niet omheen dat we dit najaar zagen dat NFT een ding begint te worden. Hoe denken wij daar over? Zijn we het er mee eens? Of juist volstrekt anti? Je gaat het allemaal zien en horen in deze video over ‘2021 in 21 stellingen’. En jij kunt ook mee doen.

Doe mee met de poll over de stellingen van 2021

Ben jij het absoluut met ons eens? Of denk jij er juist volledig anders over? In de poll kun je alle stellingen vinden en ze zelf ook beantwoorden. Met stellingen zoals ‘is Returnal de meest onderschatte game van 2021, ‘is de NFT de grootste bullshit innovatie van het jaar’ en veel meer. Doe hier mee met de poll en discussieer er verder over in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch