Menu Premium

2020 Eindejaarsinterview Koos: ‘Het was een confronterende periode’

30/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings bestaat al jarenlang een traditie. En dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. Zo ook dit jaar. We hebben er negen voor je klaar staan. En ik moet mededelen dat we zijn aangekomen bij het op een na laatste interview. En dat interview dat houden wij met Koos. We weten allemaal dat 2020 niet voor iedereen een even mooi jaar is geweest. Corona heeft een boel verpest. Privé en zakelijk. Maar er zijn gelukkig ook andere herinneringen bij de presentatoren. Mooie en minder mooie. Iemand is voor het eerst ZZP’er geworden, iemand heeft zijn geloof in een franchise terug gekregen, sommigen zijn vader geworden en eentje heeft een paar kilo kwaliteit gewonnen. Meer dan genoeg stof om over na te praten. Hoogste tijd om het jaar uit te luiden met de eindejaarsinterviews. En in dit eindejaarsinterview is Koos aan het woord.

Community stelt de vragen mee

Voor ons is de Gamekings community ontzettend belangrijk. Zonder jullie is er geen Gamekings. Letterlijk. De Premium Bazen houden ons aan het werk. Vandaar dat wij het belangrijk vinden om jullie zoveel mogelijk te betrekken bij onze content. Daarom hadden wij jullie begin vorige week gevraagd om jullie eigen vragen in te zenden. En dat werd massaal gedaan. Niet elke vraag heeft het interview gehaald, dan waren we per interview twee uur bezig. Maar er zitten er een hoop in en wij zijn jullie dankbaar voor het insturen van jullie vragen.

Toch nog iets goeds aan 2020

Als we kijken naar de lichtpunten van dit jaar, dan kunnen we zeggen dat de Star Wars franchise zich tot deze categorie bevindt. En we weten allemaal hoe gigantische Star Wars fan Koos is. Dit jaar was er, ondanks de Coronacrisis, genoeg voor Koos om van te genieten. Zo kwamen de volgende Star Wars projecten uit: Star Wars: Squadrons, The Clone Wars Seizoen 7 en The Mandalorian Seizoen 2. En dat laatste, dat heeft ergens voor gezorgd. Voor wat? Daar kom je achter in het 2020 eindejaarsinterview van Koos.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch