Menu Premium
Loading...

12 Minutes Review: Kopen, budgetbak of slopen?

25/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een Review van iets langer dan 12 minuten… In de let’s play van vorige week konden we zien dat het item veel langer duurde dan 12 minuten. Jelle en Koos hadden wel erg genoten van 12 Minutes. Bij het begin raakten ze al de tijd al kwijt, ging de tijd sneller, bleef het stil staan of toch precies hetzelfde…. Ze vonden het erg intrigerend om te spelen. Maar nu is het tijd voor een heuse review van Jelle en Skate. Met daarin de vraag: kopen, budgetbak of toch slopen?

In 12 Minutes ben jij de echtgenoot

Twelve Minutes is een bijzondere indie game. Het is een soort home-invasion-thriller. Een man en vrouw, ingesproken door James McAvoy en Daisy Ridley, bij wie alles op rolletjes lijkt te lopen. Als echtgenoot zijnde help je de tafel te dekken door middel van point-and-click. In de game is het de bedoeling dat je zelfs beslissingen gaat nemen die je in het echte leven nooit zou doen. Waarom? Omdat de tijd zal resetten, de lei schoonvegen, maar je geheugen (en je ziel) zal voor altijd bevlekt zijn met wat je hebt gezien en wat je hebt gedaan. Hoe ga jij als speler de dag doorkomen? Zul je het 12 minuten lang overleven, zul je het einde halen en je vrouw redden?

Twelve Minutes; kopen, budgetbak of toch slopen?

Skate en Jelle hebben de game gespeeld, ze zijn er helemaal doorheen gegaan en vertellen jullie erover. Hebben zij er langer over gedaan dan twaalf minuten of toch niet? Hebben ze de ‘groundhog day’ overleefd, is iedereen gestorven of ga je verder met je vrouw? Het kan ook zijn dat de vorige avond niet is gebeurd, en je weer terug bij af bent. De loop begint opnieuw en zo ook de spanning… Skate en Jelle gaan je vertellen of het kopen, budgetbak of toch slopen wordt. Mocht je er nog steeds niet over uit zijn, kijk dan onze Premium review.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch