Menu Premium
Loading...

Twelve Minutes Let’s Play: “Een verslavende Groundhog Day game”

21/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onze JJ kwam met het idee dat het item eigenlijk twaalf minuten zou duren. Het zal eigenlijk dus 1 play through zijn van Twelve Minutes. Het is wel een beetje anders gelopen, Jelle en Koos werden goed gegrepen door de game. Daardoor is het item een stuk langer worden dan dat het eigenlijk zou duren. Dat is dus niet gelukt, excuses daarvoor. Jelle en Koos hebben wel erg genoten van de game. Bij het begin raakte ze al de tijd al kwijt, ging de tijd sneller, bleef het stil staan of toch precies hetzelfde…. Jelle denkt er iets anders over, je ziet het allemaal in deze editie van Let’s Play .

In Twelve Minutes ben jij de echtgenoot

Twelve Minutes is een bijzondere indie game. Het is een soort home-invasion-thriller. Een man en vrouw, ingesproken door James McAvoy en Daisy Ridley, vieren het nieuws van hun eerste zwangerschap. Als echtgenoot zijnde help je de tafel dekken door middel van point-and-click. In de game is de bedoeling dat je zelfs beslissingen gaat nemen die je in het echte leven nooit zou doen. Waarom? Omdat de tijd zal resetten, de lei schoonvegen, maar je geheugen (en je ziel) zal voor altijd bevlekt zijn met wat je hebt gezien en wat je hebt gedaan. Hoe ga jij als speler de dag door komen? Zul je het 12 minuten lang overleven, zul je het einde halen en je vrouw en baby redden?

We gaan opnieuw en iets langer door

Oorspronkelijk was de bedoeling dat het item 12 minuten zou gaan duren. Dat is blijkbaar niet gelukt. Ze hadden zich van te voren dat echt voorgenomen, maar als je een weg kiest en het lukt niet. Dan ga je door en vecht om je vrouw en kind te redden. Of kies je er toch voor om een andere weg te kiezen? Jelle en Koos laten zien waarom de game langer duurt dan de 12 minuten.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch