Menu Premium
Loading...

10 indie games die je in 2024 moet spelen (deel 1)

01/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo eens in de twee maanden komt Kevin langs in de studio om een aantal items op te nemen. Oude liefde roest immers niet. Eens een lid van de Gamekings-familie, altijd een lid van die familie. En iedereen die Kevin’s werk bij Gamekings (o.a. Kevin’s Keuze) en zijn eigen streamkanaal volgt, die weet dat hij een grote passie voor de indie game heeft. Logisch dus dat hij graag twee items op wou nemen waarin hij de volgens hem 10 beste indie games van dit jaar aan de community wilde voorstellen. Maak dus ruim baan voor de twee video’s die jou mogelijk op het spoor gaan zetten van een aantal kleine parels. Dit is de 10 indie games die je in 2024 moet spelen, deel 1.

Het zijn er geen 10, maar eigenlijk 11 indie games die je in 2024 moet spelen

Het is kunst die Kevin als geen ander in de vingers heeft, het spotten van potentiële indie parels. Dit soort games domineren over het algemeen niet social media en de game-media wijt er ook geen tientallen artikels aan. Op een pers trip gaan, zit er al helemaal niet bij. Je moet de juiste kanalen kennen en lol hebben in het zoeken en vinden van dit soort spellen. Kevin heeft er 10 voor je gevonden. En eigenlijk 11, want Hollow Knight Silksong is volgens hem te ‘obvious’ een game die je wil spelen. dat weet elke gamer. Toch?

Hades 2 heeft alles in zich om een kraker te worden

In dit eerste deel stelt Kevin jou voor aan de volgende vijf games: Hades 2, Harold Halibut, Manor Lords, Mina the Hollower en Sword of the Sea. Al van gehoord? Of totaal onbekend werk voor je? Maakt in beide gevallen niet uit, Kevin kan er vol passie over praten en legt uitstekend uit wat deze spellen in potentie tof gaat maken. Aanstaande vrijdag kun je kijken naar het tweede deel van deze mini-serie.    

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch