Menu Premium

Wolverine komt terug op het witte doek

Gamekings Redactie 02/02/2011 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hugh Jackman is heel enthousiast om weer Wolverine te spelen in de nieuwe Wolverine film. Volgens The LA Times is de Australische acteur druk bezig met trainen en diëten om beter dan ooit terug te keren in de super-mutant wereld van Wolverine. De opnames beginnen binnenkort en het wordt een soort van vervolg op de eerste Wolverine film. De nieuwe film krijgt de titel The Wolverine en Jackman wil nog beter, sterker en gespierder terugkeren, om zo nog meer op de Wolverine te lijken uit de Comic-books. Het verhaal zal zich waarschijnlijk in Japan afspelen volgens de miniseries uit 1982 die gemaakt werden door Chris Claremont en Frank Miller.

” It’s an arc that Jackman has always wanted to see his character experience on the big-screen, even going back to the time of the first Bryan Singer-directed X-Men movie. With the opportunity to tackle the Japanese storyline never presenting itself with each subsequent X-film, including 2009’s X-Men Origins: Wolverine, this film is the artistic realization of everything to which Jackman has aspired about his Wolverine character, and it definitely shows in his enthusiasm this time around.

The Wolverine zal waarschijnlijk ergens in het drukke filmjaar van 2012 uitkomen en de verwachtingen zijn uiteraard erg hoog. We hopen natuurlijk allemaal dat de Wolverine hype zal terugkeren en uiteraard natuurlijk ook een nieuwe Wolverine Game. De eerste Wolverine Game was redelijk goed maar dat kwam voornamelijk omdat het meer een aanvulling op de film was dan een complete movie-game. X-men Wolverine origins: had op zichzelf een eigen unieke en verrassend einde en de echte fans willen natuurlijk allemaal weten hoe het verder zal aflopen. We hopen natuurlijk allemaal dat de nieuwe game, die ook hoogstwaarschijnlijk zal uitkomen, tenminste net zo goed wordt als de eerste.

wolverineusa

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch