Menu Premium
Loading...

De nieuwe singleplayer missies van Red Dead Online Review

26/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week heeft Rockstar na de lang aandringen van de spelers, dan eindelijk singleplayer content toegevoegd aan Red Dead Online. JJ en Daan namen de tijd om te bespreken waarom dit zo lang heeft mogen duren en wat dit betekent voor de toekomst van de online wereld van Red Dead Redemption 2? Ben jij geïnteresseerd om opnieuw in de wereld van Red Dead Online te duiken, maar twijfel je nog? Zie je te weinig dingen die je in je eentje kunt doen.  Dan is dit het perfecte item voor jou!

Singleplayer content voor de lone-boah

Na tientallen wekelijkse updates bestaande uit kortingsbonnen, gratis ponchos en ladingen aan munitie als cadeau, heeft de online service van Rockstar iets nieuws aan ons geboden. Telegrammen onder de titel; ‘A new source of deployment’. Drie missies die naar jouw online karakter verzonden zijn onder de naam ‘J’. Wat zijn of haar volledige naam is, blijft nog altijd een raadsel. Het is heel wel mogelijk dat dit mysterie bewaard wordt voor een eventueel vervolg. Anyway, de drie missies kunnen beschreven worden als typisch Red Dead. Daan laat daarom onder andere weten waarom hij denkt dat dit waarschijnlijk pas een klein topje, van de veel grotere Rockstar-ijsberg is.

Zijn de drie nieuwe missies echt Red Dead Redemption 2?

Het succes van de story mode zorgde voor hoge verwachtingen voor de online game. De sterke storytelling waar Red Dead Redemption II groot mee is geworden, heeft zich echter nog niet helemaal door vertaald naar de online wereld. Waar de singleplayer van Red Dead Redemption II klassieke karakters als Dutch van der Linde, John Marston en gegarandeerd toekomstige klassieker; Arthur Morgan heeft neergezet… Daar wist de online mode dit niveau nog niet te bereiken. Je zou dus kunnen zeggen dat Red Dead Online nog niet in de buurt is gekomen bij de kwaliteit van de basisgame. Maar met de nieuwe update hoopt Rockstar hier verandering in te brengen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch