Menu Premium

Robert Downey jr. toch terug als Iron Man in MCU?

Jesse Pieplenbosch 11/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel hij de kans niet groot acht, sluit Iron-Man-acteur Robert  jr. een terugkeer in het Marvel Cinematic Universe niet uit. De 54-jarige acteur speelde één van de belangrijkste rollen in de eerste 3 fases van het MCU, waarbij het afscheid van zijn karakter in zijn tiende(!) Marvel-film veel fans verbijsterd deed achterblijven.

Hoewel vooraf is aangekondigd dat Avengers: Endgame toch écht de laatste film zou zijn voor Downey, deden er eind vorig jaar toch weer hardnekkige geruchten op dat Iron Man te zien zou zijn in de dit voorjaar te verschijnen Black Widow film. Het zou niet de eerste keer zijn dat de makers van de Marvel-films hun fans op het verkeerde been zetten, en nu sluit dus zelfs de acteur zelf een terugkeer in het MCU niet uit.

“Alles zou kunnen gebeuren.”, laat Downey weten tijdens de promotie van zijn nieuwste film ‘Dolittle’, wanneer hij gevraagd wordt of er een kans is dat hij ooit terugkeert in het MCU. “Maar wat mij betreft heb ik m’n superheldenpak aan de wilgen gehangen, en ben ik klaar om de rol los te laten. Daarnaast denk ik dat Marvel momenteel bezig is met een reis waarbij ze een hoop nieuwe dingen proberen. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe dat gaat.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch