Menu Premium

Nintendo Switch UI gelekt door te vroege levering van nog naamloze winkel

Rens van Nerum 17/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Door een te vroege levering door een nog niet vernoemde verkoper aan NeoGaF forum lid Hiphoptherobot, is de Nintendo Switch UI gelekt. En nu kun je dus op Youtube al genieten van een Nintendo Switch unboxing video!

Youtube kanaal FloKO nam contact op met Hiphoptherobot met de vraag een unboxing video te maken van de Switch en deze op Youtube te plaatsen. Hiphoptherobot ging hiermee akkoord en kort daarop heeft FloKO de video op Youtube geplaatst. Heb je hem nog niet gezien? Dan hebben wij hem hier voor je:

In de video zie je hoe de doos eruit ziet, laat hij de inhoud van de doos zien en start hij de Nintendo Switch op om het startup menu te doorlopen. Na het opstarten loopt hij rustig de configuratie door van de Switch en laat hij de user interface aan ons zien. De user interface lijkt vrij basic maar ziet er strak en gelikt uit.

De grote vraag is natuurlijk of het een ”ongelukje” is geweest of een slimme marketing strategie. Denk jij dat dit een fout is van de verkoper? En hoe denk je over de Switch na het zien van deze unboxing video? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch