Menu Premium
Loading...

Nieuwe character Sombra en meer in Overwatch

Jeroen Wiersma 04/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Even leek het er op dat we op de main stage van Blizzcon terug zouden kijken naar de lancering van Overwatch, maar dan achter de schermen. Best interessant wat er daar gebeurt wanneer zo’n grote online game aan gaat. Er leek echter wat mis te gaan tijdens de presentatie. Alsof een hacker het scherm overnam. De beelden die daarop volgden onthulden de nieuwe character Sombra en meer in Overwatch!

Sombra zelf was zogenaamd verantwoordelijk voor de hack en de hero die we verwachtte. In de cinematic die werd getoond zagen we haar in actie met Reaper en Widowmaker, maar werd ook duidelijk dat ze er een eigen agenda op nahoudt. Ze is een stealthy en aanvallend karakter, en met haar getoonde skills kan ze de abilities van anderen hacken. De CEO van Blizzard, Michael Morhaime, vertelde na de cinematic dat er tevens nieuwe maps aankomen: Oasis, een high-tech stad in de Arabische woestijn, en een map die zich afspeelt op Antarctica, daar waar Mei ingevroren is geweest, erg cool.

Ten slotte komt er ook een nieuwe game mode genaamd arcade, waarin exclusieve maps verschijnen met nieuwe rule sets. De map van Mei is een voorbeeld van één van deze exclusieve maps. Hierin zullen vooral arena-achtige games worden gespeeld. Volgende week komen al deze toevoegingen naar de public test realm, op Oasis na, die komt in december.

Even later werd er tevens op de main stage bekend gemaakt dat Overwatch haar eigen Overwatch league krijgt. Dit wordt serieus aangepakt. Met try-outs kunnen gamers gerecruteerd worden door een team, welke gebaseerd worden rondom steden, en recruten krijgen een volwaardig contract met salaris. Iets voor jou?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch