Menu Premium

Nieuw monster Gorgon nu beschikbaar voor Evolve

Mark Hoogland 03/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De populaire 4-v-1 shooter Evolve mag een nieuw lid in de monsterfamilie verwelkomen! Vanaf vandaag is namelijk Gorgon als DLC voor de game te scoren – na de Behemoth, Goliath, Kraken en Wraith het vijfde monster in de game.

In Evolve, ontwikkeld door Left for Dead-studio Turtle Rock, nemen vier soldaten het op tegen één gigantisch monster – allemaal bestuurd door spelers. De spinachtige toevoeging Gorgon is beschikbaar als losstaande DLC, of als onderdeel van de huidige Season Pass (Hunting Season 2). 2K legt uit dat Gorgon misschien niet over de grootste health bar of armor beschikt, maar dat ze deze kwetsbaarheid compenseert met lange-afstandsaanvallen en attacks die langdurige damage veroorzaken.

Gorgon kan een tegenstander bijvoorbeeld onder spugen met Acid Spit, dat ook gebruikt kan worden om doorgangen in het level te blokkeren. Middels Web Snare kan een soldaat vertraagd worden, wat hem kwestbaar maakt voor aanvullende aanvallen, en Spider Trap stuurt spinnen achter vijanden aan om ze aan te vreten. Tot slot kan Gorgon ook een Mimic er op uit sturen, een soort kloon van haarzelf die bestuurd wordt door de speler en van afstand tot ontploffing kan worden gebracht.

Zoals gezegd is de Gorgon vanaf nu beschikbaar voor Evolve. Is deze arachnide aanvaller iets voor jou? Laat het weten in de comments!

Nieuw monster Gorgon nu beschikbaar voor Evolve

Nieuw monster Gorgon nu beschikbaar voor Evolve

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch