Menu Premium
Loading...

EvdWL over geweld in games, crunch en het politieke kroeggesprek

28/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer wat koeler op de redactie en wat zijn we hier dankbaar. Fris in de studio hebben Live een Einde van de Week Live gestreamt en het is een lange geworden. JJ, Jelle en Emiel bespreken het laatste nieuws en filosoferen over de staat van de industrie en de wereld. Zie het allemaal in deze extra lange Einde van de Week Live aflevering! Crunch en de politiek komen ook nog langs!

We mogen niemand op zijn tenen trappen en we hebben het over Crunch

De laatste tijd wordt bij elke boe of bah de drama lade opengetrokken. De meningen verschillen dan vaak of dit dan terecht is. In deze aflevering bespreken het verhaal dat een vrouwelijke streamer haar sponsor Razer was verloren nadat ze op Twitter had gezegd dat alle mannen afval zijn. Dit deed ze nadat een willekeurige Twitter gebruiker een seksuele grap had gemaakt op reactie van een eerdere tweet van haar. Hierdoor verloor ze Razer als sponsor. Heeft Razer gelijk dat deze opmerking te ver gaat of was deze meer resultaat van frustratie door de zoveelste seksistische grap? De meningen hierover verschillen, toch leidt dit wel tot veel lawaai op het internet. Het is ook raar om te zien dat zij haar sponsor verliest, Terwijl DrDisrespect letterlijk de wet overtreedt door op een openbare toilet te filmen tijdens de E3, maar hij na een tijdelijke schorsing gewoon weer verder mag op Twitch.

Oneens zijn is toch niet de oorlog verklaren?

Hoe is een mysterie hoe, maar op een bepaald moment wordt de discussie politiek getint. We bespreken niet de agenda’s van onze politieke partijen, maar hoe mensen omgaan met meningsverschillen. Hoe erg is het nou om oneens te zijn met iemand anders? Nu kan je je afvragen wat dit met Gamekings te maken heeft, maar volgens Jelle is dit exact wat Gamekings is. Zoware een kroeggesprek houden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch