Menu Premium
Loading...

[E3 Trailer] Opmerkelijke trailer van “The Quiet Man”

Tom Weerdhof 11/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tussen het Kingdom Hearts en Tomb Raider geweld was er tijdens de Square Enix presentatie een trailer van een nieuwe game genaamd “The Quiet Man”. Een game over een dove man met weinig woorden die de straten van een Amerikaanse stad onveilig maakt. Deze trailer is niet alleen apart door de strakke broeken en bandanas maar omdat de scenes van CGI naar liveaction schakelt. We weten vrij weinig van deze game, maar als jij deze trailer ziet ben je hyped voor deze stille game? Laat het weten in de comments onder deze trailer.

De “The Quiet Man” trailer roept veel vragen op

De trailer begint met een mooi stylistisch beeld van een stad met verschillende kleuren. Je kan er niet lang genoeg van geniet want na een paar seconden veranderd dit mooie vergezicht in een hoop scherven. De scherven vallen zo perfect dat het een silhouet vormt, het silhouet van “The Quiet Man”. De stille man is jonge man met een leren jasje die ontzettend serieus en een tikkeltje boos kijkt. Hij kijkt niet boos naar de kijker maar hij kijkt boos naar drie mannen in een donker steegje. Het zijn niet drie normale boze mannen, nee het zijn drie boze mannen met bandanas en grote negentige jaren jassen aan. En vanaf dit moment krijgt deze trailer een twist, het wordt knokken tussen de stille man en de badboys maar dat is niet het enige wat vreemd is. De trailer gaat van volledig liveaction naar een ingame versie of cgi versie van de scene.

Een veelbesproken trailer van een game waar weinig informatie over is, we weten niet waarom de jongen stil is? Waarom er CGI en liveaction beelden gecombineerd? En wat voor game het uberhaubt is? Heb jij nog meer vragen of heb je antwoorden, stuur ze dan in de comments van deze trailer.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch