Menu Premium
Loading...

[E3 Trailer] Devil May Cry is terug! Check hier de Devil May Cry 5 trailer

Tom Weerdhof 11/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Devil May Cry serie is terug met deeltje 5. Na de spinoff genaamd DMC is de Devil May Cry serie terug met een werkelijk vervolg op de bijna tien jaar oude Devil May Cry 4. De demonslayer Nero is natuurlijk weer terug om wat demonen terug naar de hel te stompen. Maar Nero is deze keer niet alleen want naast deze zilver-harige demonslayer zijn er 2 andere speelbare karakters in deze Devil May Cry 5. Heb je zin om weer demonen en monsters een kopje kleiner te maken of ben je geen fan van deze serie?

Devil May Cry 5:  “Hideyaki Itsuno’s nieuwste pareltje”

Het gonsde al een tijdje rond, capcom is bezig met een nieuw deel in Devil May Cry serie. Maar voor veel van de fans van de serie was er één belangrijke vraag: Is dit een vervolg op de reboot DMC of is dit een nieuw deel in de originele serie? Deze vraag is nu beantwoord en het is een direct vervolg op de originele serie. Je speelt weer met Nero, een demonhunter met een mechanische arm. Deze mechanische arm heeft een aantal extra snufjes zoals een grappling hook, een stroomstoot wapen en de arm kan zelfs veranderen in een heel tof zwaard. Deze game gaat volgens Capcom in vloeiend 60 frames per seconden op je beeldscherm draaien, dit helpt natuurlijk enorm in deze fast paced action game. De game is natuurlijk zoals je verwacht van de Devil May Cry serie weer lekker over de top.

Devil May Cry 5 is aangekondigd op de Xbox persconferentie maar komt natuurlijk ook naar de PS4 en de PC. Ben jij er klaar voor om in deze over de top game flink huis te gaan houden? Vertel het in de comments hoe groot fan jij bent van Devil May Cry en geniet van de nieuwe trailer van “Devil May Cry 5”!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch