Menu Premium
Loading...

[E3 Trailer] De gloed nieuwe Days Gone release trailer is hier!

Rens van Nerum 09/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een game waar veel mensen voor op het puntje van hun luie stoel zitten heeft onlangs zijn release trailer gekregen. Days Gone komt eraan!

In het voorjaar van 2019 kunnen we aan de slag met deze action-survival game.

Vorig jaar op de E3 2017 werd Days Gone aangekondigd en maakte vele gamers op onze kleine aardkloot erg enthousiast. De game die zich afspeelt in een door zombies overspoelde omgeving laat jou en je character (die overigens wel wat weg heeft van Daryl uit The Walking Dead) overleven in een grote immense wereld. Een pandemie heeft ervoor gezorgd dat de aarde naar de klote is en de zombies die in deze game bestempeld worden als Freakers, constant op zoek zijn om jou en de andere overlevenden te veranderen in een snelle maaltijd. Ook hoor je uit te kijken voor andere overlevende die je willen killen, wilde beesten die rond wandelen en nog vele andere gevaren die op de loer liggen.

Dit jaar op de E3 2018 kondigt SIE bend studio de officiële release trailer aan van de game. In de trailer zie je de main character die Deacon st. John heet, op z’n bike rondrijden door de grote open wereld, kampen bezoeken, in elkaar getimmerd worden en een hap uit zijn keel krijgen. Het lijkt erop dat deze game enorm veel te bieden heeft en dus heel wat uurtjes in kunt stoppen.

SIE bend studio en Sony interactive studios kondigen in de trailer aan dat Days Gone uitkomt op 22 februari 2019 exclusief voor de PlayStation 4. Zit jij nog steeds met open mond te wachten op Days Gone? Of heeft het wachten je van gedachten veranderd? Laat het ons weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch