Menu Premium
Loading...

[E3 Trailer] Bethesda onthult revolutionaire Fallout 76

Tom Weerdhof 11/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de teasers van een tijd geleden is Fallout 76 eindelijk onthult, eerst bij de Xbox persconferentie en toen bij hun eigen show. Fallout 76 is een prequel op alle Fallout-games en speelt zich af op de dag dat de vaults open gaan en alle inwoners naar buiten kunnen stormen. De wereld is helemaal naar de filistijnen en jij moet deze wereld verkennen. Maar deze keer hoef je dit niet alleen te doen, want je kan deze game co-op spelen. Maar niet alleen je co-op partners, de wereld is helemaal bewoond door andere spelers. Wat vind je hiervan en ga je deze game met vrienden spelen?

“Fallout 76: Online de wildernis verkennen”

Fallout 76, de game die je wist die ging komen is eindelijk hier. En de lekken waren allemaal waar, een “shared world Fallout game” met een 4 keer zo grote map dan deeltje 4. Genoeg te beleven en dat kan je nu doen met andere mensen, hoe tof is dat. West-Virginia is de locatie van de nieuwste game van Bethesda Softworks en natuurlijk heeft deze trailer het gelijknamig nummer op de achtergrond draaien.

De game is online only, dit betekent dat je de game met een internetverbinding. Maar dit geeft als “voordeel” dat je andere spelers tegen kan komen. Deze spelers kunnen je helpen of tegenwerken, de keuze is ook aan jou wat je met deze tegenspelers gaat doen. Ben je een helper of een vijand, de keuze is aan jou.

De game heeft een vernieuwde versie van de engine en dat zie je. De grafische pracht is te zien, in de werelden en in de details van de karakters. Maar wat vind je van de nieuwe Fallout en van de nieuwe richting die de franchise neemt met de online functionaliteiten. Drop je mening over Fallout 76 en geniet nog een keer van de trailer van Fallout 76.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch