Menu Premium

Disclaimer

04/04/2007 Tweet Het Like/Deel Het

Toegang tot en gebruik van de gamekings internetsite www.gamekings.tv(hierna “site”) en de gerelateerde internetapplicaties van gamekings (hierna “applicaties”) zijn onderworpen aan onderstaande voorwaarden, tenzij anders bepaald in aanvullende voorwaarden in betreffende applicatie of ander gedeelte van de site gesteld. Gebruik van deze site en gerelateerde applicaties betekent de volledige aanvaarding van deze voorwaarden en aanvullende voorwaarden gesteld in de applicaties en andere delen van de site.

1. Deze site en de informatie, namen, beelden, afbeeldingen, logo’s en iconen betreffende of verband houdend met gamekings of haar producten en diensten worden verstrekt “zoals zij zijn” zonder enige verklaring of bevestiging en zonder enigerlei garantie, al dan niet expliciet of impliciet, met inbegrip van, echter niet beperkt tot, de impliciete garantie van verhandelbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel of geen inbreuk vormend. De informatie die op deze site aangeboden wordt, is niet geschreven om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen en u bent degene die ervoor verantwoordelijk is uzelf ervan te vergewissen of deze informatie voor uw doel geschikt is voordat u er gebruik van maakt.

2. gamekings noch een van haar contractpartijen of werknemers is aansprakelijk voor enige schade van welke aard dan ook, met inbegrip van directe, bijzondere door de rechter toegewezen, indirecte of gevolgschade, die voortvloeit uit of in verband met de toegang tot of het gebruik van deze Site of het gebruik en verspreiding van informatie die op deze Site aanwezig is.

3. Deze site kan onjuistheden of typefouten bevatten, die na de ontdekking ervan door gamekings gecorrigeerd zullen worden naar gamekings’s goeddunken. Ook wordt de informatie op deze Site regelmatig bijgewerkt. gamekings behoudt zich het recht voor te allen tijde en zonder vooraankondiging wijzigingen, verbeteringen en/of veranderingen aan te brengen in de informatie, deze voorwaarden, namen, beelden, afbeeldingen, logo’s en iconen of de producten en diensten, waarnaar op deze Site verwezen wordt. Aangezien Internet onafhankelijk in stand wordt gehouden op duizenden sites overal ter wereld, is het mogelijk dat de informatie, namen, beelden, afbeeldingen, logo’s en iconen waartoe deze site toegang verleent afkomstig zijn van buiten de grenzen van deze site. Om deze reden sluit gamekings alle verplichtingen of verantwoordelijkheid uit inzake de gegevens die hetzij verkregen of verworven worden, hetzij toegankelijk zijn binnen, via of buiten deze site.

4. De handelsmerken, handelsnamen, beelden, logo’s en afbeeldingen die de producten en diensten van gamekings herkenbaar maken, alsmede het ontwerp, tekst en grafische mogelijkheden van de website zijn het eigendom van gamekings. Tenzij dit uitdrukkelijk is bepaald, zal niets van hetgeen hierin is vervat, worden uitgelegd als het verlenen van een licentie of recht uit hoofde van het auteursrecht of enig ander intellectueel eigendomsrecht van gamekings.

5. De op deze site genoemde producten en diensten zijn te allen tijde onderworpen aan de Algemene Voorwaarden.

6. Alhoewel gamekings al het redelijkerwijs mogelijke in het werk stelt om deze site virusvrij te houden, kan zij hiervoor geen garantie geven en aansprakelijkheid voor virussen is uitgesloten. U wordt daarom geadviseerd alle op het Internet algemeen gangbare en mogelijke veiligheidsmaatregelen te nemen voordat u informatie van deze site ophaalt.

Loading...
Planet of Lana

Gameplay trailer Planet of Lana aangekondigd

Prachtige handgeschilderde kunst komt tot leven!

Rens van Nerum 10/06/2021 0
Jurassic World Evolution 2

Trailer Jurassic World Evolution 2 aangekondigd

Komt de Mosasaurus nu toch om de hoek kijken in deel 2!?

Rens van Nerum 10/06/2021 0
Astros Playroom PS5 Wallpapers

41-jarige Japanse vrouw ‘verkoopt’ PS5, levert plastic flessen

Let goed op als je een PS5 via een particulier wil kopen...

JeffreyHage 26/05/2021 0
Fortnite Apple zaak wallpaper

Fortnite verdient het meeste geld aan de spelers op de PS4

Fortnite pakt met consoles flinke knaken

JeffreyHage 29/04/2021 0
Guitar Hero

Je gelooft je ogen niet: gamer haalt 100% expert score op Guitar Hero

Dit. Is. Insane

JeffreyHage 23/04/2021 0
Assassin's Creed children

Ubisoft maakt Assassin’s Creed boeken voor kinderen

Nu kun je je kids ook kennis laten met Ezio, Kassandra en Eivor

JeffreyHage 22/04/2021 0
Rockstar Games

Rockstar waarschuwt voor neppe GTA 6 phishing vacatures

Als Rockstar met je wil werken, nemen ze niet via social media contact met je op...

JeffreyHage 21/04/2021 0
Days Gone

Days Gone schrijver: ‘Als je een game goed vindt, koop hem dan voor de volle mep’

John Garvin is boos..

JeffreyHage 19/04/2021 0
Red Dead Online

Rockstar viert deze week in Red Dead Online het leven in de natuur

Lekker de natuur in...

Jan Johan Beldrok 07/04/2021 0
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch