Menu Premium

Bungie komt met “nieuw hoofdstuk” voor Destiny 2

Alex 31/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bungie heeft iets speciaals in petto voor de online-shooter Destiny 2. Zo laten zij weten in een Tweet. Naast de komst van het nieuwe seizoen Destiny 2: Season of Opulence, op 4 juni aanstaande, heeft het bedrijf nog meer om aan de fans te laten zien.

Wees er live bij

Wat Bungie op donderdag 6 juni zal gaan laten zien is echter nog niet bekend gemaakt. Wat wel bekend is, is dat het gepaard zal gaan met een live stream via Twitch. Volgens Bungie is het een nieuw hoofdstuk waar Destiny 2 aan zal gaan beginnen, wat op zichzelf natuurlijk overal over kan gaan. Dit kan betekenen dat zij alvast het volgende seizoen aankondigen na de release van Season of Opulence, of misschien krijgen wij wel een nieuwe expansion te zien. Dit laatste is mogelijk nog wat te vroeg, aangezien de laatste expansion (Forsaken) aan het einde van vorig jaar op de markt verscheen.

Season of Opulence

Destiny 2: Season of Opulence (season 7) zal zoals gezegd op 4 juni aanstaande het levenslicht zien. Dan kunnen de spelers van Destiny 2 aan de slag met een tal van nieuwe extra’s. Denk hierbij aan een compleet nieuwe Raid (Crown of Sorrow), nieuwe wapens en armor. Een nieuwe mode waar je doormiddel van matchmaking met zes andere spelers de strijd aan kan gaan en zijn er de nodige updates doorgevoerd omtrent de gameplay.

Wat denken jullie dat Bungie zal laten zien op donderdag 6 juni aanstaande? Nieuwe details over season 8 of is het alweer tijd voor de nieuwe expansion? Laat het hieronder weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch