Menu Premium

Bungie brengt geliefde PvP-modus Trials of Osiris weer terug

Jan Johan Beldrok 27/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van de lootershooter (geniaal woord) Destiny 2 hebben weer wat fraais om naar uit te kijken. En aangezien er op de redactie ook een aantal van die types rondlopen, wij dus ook. Bungie heeft namelijk aangekondigd dat de intense PvP-modus Trials of Osiris op 13 maart terugkeert als onderdeel van het nieuwe seizoen (Season of the Worthy). En dat zal velen goed doen. Deze modus was namelijk erg populair. Destiny-fans Koos, Skate en Daan zijn in ieder geval blij met de mededeling van Bungie. Nieuw knalvermaak is bij hen altijd van harte welkom. Lootershooters blijven immers alleen leuk als ze regelmatig van frisse content worden voorzien.

Bungie luistert naar de fans en brengt een fan favorite terug

De geprezen 3-tegen-3 PvP-actie keert dus terug in maart. De modus brengt armor, wapens en maps uit Destiny 1 met zich mee, zoals Cauldron, Exodus Blue en Anomaly. Does it ring a bell? Bij ons wel. En dat rijmt dan weer. Anyway, in hun persbericht had Production Director Justin Truman van Bungie het volgende aan de aankondiging toe te voegen. Een beetje cheesy woorden natuurlijk , maar dat vergeven we hem dan maar. Zo lang de game maar tof blijft. “We hoorden de spelers er steeds over praten en we voelden het ook onder elkaar. Ik kan niet wachten om een versie van Trials terug te brengen die ik me kan herinneren van Destiny 1”.

De nieuwe oude modus gaat op 13 maart live

Wil je tot in detail weten wat je allemaal kunt verwachten tijdens jouw reis naar de Lighthouse, dan kun je het beste de onderstaande video checken. Bungie heeft alles keurig netjes voor je op een rijtje gezet. Trials of Osiris gaat op 13 maart live in Destiny 2 Season of the Worthy. Alle info over Destiny (mocht je de afgelopen jaren onder een steen geleefd hebben) vind je op http://www.bungie.net

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch