Menu Premium

Blizzard gaat Competitive Play-modus Overwatch herzien

Mark Hoogland 03/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Spelers van de bèta voor Overwatch zullen het in deze testfase zonder de uitdagende Competitive Play-modus van de game moeten doen. Blizzard heeft namelijk besloten dat dit onderdeel van de multiplayer drastisch op de schop moet.

Competitive Play is een ranked mode die bedoeld is voor de meer ervaren spelers van de game. Zo moet je minimaal level 25 hebben om de modus te spelen en duren de matches langer. Uiteindelijk kun je een rank halen die volgens game director Jeff Kaplan vergelijkbaar is met Hearthstone’s Legendary Rank. Diezelfde Kaplan liet vandaag in een forumpost weten dat Competitive Play is opgeschort en aan herziening wordt onderworpen.

“We hebben extreem hard gewerkt om Competitive Play voor de gesloten bèta in de game te krijgen,” aldus Kaplan. “We hebben feedback vanuit de community gelezen en ter harte genomen. Het resultaat hiervan is dat we Competitive Play voor de open bèta tijdelijk hebben uitgeschakeld, zodat we het systeem kunnen herbewerken en verbeteren.” Kaplan meldt ten slotte dat de modus ergens na de release terugkeert naar Overwatch.

De early access bèta van Overwatch is inmiddels in volle gang, om vanaf 5 tot en met 9 mei over te gaan in een open bèta. De game verschijnt vervolgens op 24 mei voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Baal jij dat Competitive Play niet speelbaar is in de bèta? Laat het weten in de comments!

Blizzard gaat Competitive Play-modus Overwatch herzien

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch