Menu Premium

About Blammo

04/04/2007 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blammo TV is een creatief productiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in jongeren televisie. Daarin staat het format centraal want leuke televisie begint, zoals alles, altijd met een goed idee.

“In een tijd waarin jongeren dood worden gegooid met overdreven marketing concepten houdt Blammo TV het real. Wij geloven namelijk dat gesponsorde televisie in eerste instantie voor de kijker gemaakt moet worden en dan pas voor de sponsor. Op die manier kan televisie een waardevolle communicatie tool zijn EN ook nog eens leuk om naar te kijken.” – Blammo TV

Blammo TV werd vier jaar geleden gestart vanuit de overtuiging dat het medium televisie veel meer te bieden had dan het toenmalige aanbod uit Hilversum deed vermoeden. De link tussen content voor televisie en internet werd nauwelijks gelegd en dat terwijl kenners wisten te vertellen dat het medium televisie, in zijn huidige vorm, zijn langste tijd heeft gehad. De mensen achter Blammo TV zijn van de DV generatie en hebben stuk voor stuk een passie voor entertainment, televisie, games en nieuwe media.
Contact gegevens

Blammo TV B.V.
Rigakade 1A
1013 BB Amsterdam
The Netherlands

Tel. +31-20-4751059
Mail: info@blammo.tv.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch