Menu Premium

Red Faction Guerilla Re-Mars-tered verschijnt Q2 2018

30/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Qua vernietiging is Red Faction Guerilla misschien nog steeds wel onovertroffen, dus moet ontwikkelaar Volition hebben gedacht: Waarom geen remaster? Het gevolg is dat Red Faction Guerilla Re-Mars-tered verschijnt in Q2 2018.

Niet iedereen zal bekend zijn met de eerste Red Faction die stamt uit 2001. Volition maakte daarmee vooral indruk met de mate waarin je de omgeving kon vernietigen. Dat je in plaats van de deur te openen een gat in de muur kon schieten waren we in games toen nog niet gewend. Volition borduurde voort op zijn succes en hield de focus op destructie, die zijn hoogtepunt bereikte met het verschijnen van Red Faction: Guerilla in 2009.

Red Faction Guerilla Re-Mars-tered zal vrij binnenkort uitkomen op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Leuk om de jongere Boris en Jan in de originele Red Faction: Guerilla review na zoveel tijd terug te zien. Heb jij zin in Red Faction Re-Mars-tered? Check hieronder vast een paar screenshots (past de afbeelding niet in je scherm, open ‘m in een nieuw tabblad):

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch