Menu Premium
Loading...

Check de Crew Expendable playthrough in deze Modern Warfare: Remastered-video

14/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Komend najaar kunnen we maarliefst twee delen in de Call of Duty-serie verwelkomen. Één daarvan is een remaster van een oude bekende: Modern Warfare: Remastered. Voor veel gamers wordt dit vast een feest van herkenning. Benieuwd of dat inderdaad zo is? Check de Crew Expendable playthrough in deze Modern Warfare: Remastered-video!

De bovenstaande video trekt je mee door de Crew Expendable-missie,  de tweede missie in de game. Tijdens de zeven minuten durende Crew Expendable playthrough wordt je als John “Soap” MacTavish vanuit een heli op een cargo ship gedropt en krijg je vervolgens de  mogelijkheid om de opgepoetste graphics en de stromende regen in je op te nemen.

Uiteraard zat deze missie ook in het origineel, Call of Duty 4: Modern Warfare, en dus zullen deze beelden voor de de ervaren Call of Duty-fan zeer herkenbaar zijn. Inmiddels weten we ook dat er een aantal bekende multiplayer maps te vinden zijn in Modern Warfare Remastered. Vanaf november kunnen we deze trip on memory lane starten, wanneer de game samen met Call of Duty: Infinite Warfare uitkomt.

Call of Duty Modern Warfare: Remastered is vanaf 4 november 2016 beschikbaar op de PC, Xbox One en PlayStation 4. Ben jij onder de indruk van deze remaster na het zien van deze Crew Expendable playthrough? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch