Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met Trailer Trash en onze liefde voor Japan

08/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Gamekings redactie heeft lekker kunnen genieten van een fris en koud weekend. Maar nu zitten we klaar om heel veel toffe content aan jullie te leveren. Afgelopen week hebben jullie de eerste stukjes van onze hernieuwde schema mee mogen maken. Nu is het tijd om jullie het tweede deel van ons hernieuwde schema te leveren. Zo komen wij deze week met een hernieuwde Trailer Trash. En natuurlijk, net zoals vorige week, keren de Peepshow en Nerd Culture ook terug. Natuurlijk komt er deze week nog veel meer toffe content aan, maar om precies te weten wat, zal je toch echt op de Play button moeten drukken.

De eerste echte TV opnames

Zoals velen van jullie weten zijn wij momenteel bezig met de 2021 reboot van het tv programma: Gamekings. En hoewel jullie nog eventjes een paar weken zullen moeten wachten tot jullie het eindresultaat te zien krijgen, kunnen we wel al zeggen dat het eindresultaat op zeker gaat verrassen. Hoewel er al een paar kleine opnames gemaakt zijn, kunnen we vanaf vandaag zeggen dat we de grote wapens naar buiten gaan brengen. Zo maken wij vandaag een paar fikse binnen- en buiten opnames. En mensen, maak je borst maar nat. Want het ‘TV’-programma Gamekings komt officieel terug.

Week 2 van ons hernieuwde schema

Afgelopen weekend hebben jullie voor het eerst weer kunnen genieten van een gloednieuwe editie van Warme Babbels. En deze week is het dan eindelijk tijd om de hernieuwde Trailer Trash aan jullie te presenteren. Een van de leukste onderdelen aan Filmkings, was het kijken van de trailers. En nu Filmkings officieel over is, vonden wij wel dat we een andere manier moesten leveren om alsnog deze trailers met jullie te kunnen kijken. Dat betekent dat vanaf deze week Trailer Trash niet alleen trailers van games zal bevatten, maar ook trailers van films, series en andere game gerelateerde zaken. Veel plezier de komende week.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch